Unisport Scandinavia AB > Tennisunderlag

Tennisunderlag

Tillsammans med Magnus Gustafsson, GSL, har Unisport Scandinavia över 20 års erfarenhet av tennisunderlag.

Detta i kombination med ett brett sortiment av världsledande underlag, blir vi din naturliga rådgivare för att hitta den absolut bästa lösningen just för dig, både för inom- och utomhusspel. Vi utför nyanläggning samt renovering av tennisbanor med egen entreprenad och säkerställer därmed en kvalitativ helhetslösning och en garanti att ni som utövare blir nöjda med spelunderlaget. Unisport Scandinavia har under de senaste åren varit leverantör till Svenska Tennisförbundet för spelunderlag till Davis Cup.

Läs mer om Tennisunderlag på företagets hemsida

Unisport Scandinavia AB
Hemsida: https://www.unisport.com

Unisport Scandinavia AB

Unisport är marknadsledande inom idrottsanläggningar och utemiljöer i de nordiska länderna med ca 400 anställda.

Genom att bygga attraktiva idrotts- och motionsanläggningar samt aktivitetsytor får vi fler människor att använda dem, vilket leder till bättre hälsa i hela samhället. Vi erbjuder unik kompetens och ett komplett produkt- och serviceutbud för såväl inomhus- som utomhusmiljöer.

Med lång erfarenhet erbjuder vi allt från rådgivning & design till kundanpassade helhetslösningar. Med egen tillverkning inom konstgräs och sporthallsutrusning samt egna installationsteam garanterar vi högsta kvalitet.