KP Måleri AB > Tjänster

Tjänster

KP Måleri AB är en totalentreprenad som arbetar med måleri, kakel, mattor, undertak, bygg, snickeri- samt murarbeten. Företaget är specialiserade på både invändigt och utvändigt underhållsmåleri.

KP Måleri AB arbetar med allt från nybyggnationer och renoveringar till dekorationer i trappuppgångar. Inget jobb är för stort eller för litet för KP Måleri AB. Företaget erbjuder en totalentreprenad med kakel, mattor, undertak, bygg, snickeri- och murarbeten.

Efter 30 år i branschen inom både underhålls- och reparationsmåleri kan KP Måleri AB sin sak. Företaget arbetar bland annat med målningsarbeten i lägenheter, kontor, industrier och hotell. Effektivitet och kvalité är nyckelord i företagets arbete. KP Måleri AB värnar om miljön och arbetar med Alcro miljömärkta färger.

Kontakta KP Måleri AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Tjänster på företagets hemsida

KP Måleri AB
Hemsida: https://www.kpmaleri.se

KP Måleri AB

KP Måleri AB i Västra Frölunda är specialiserade på ut och invändigt underhållsmåleri, allt från nybyggnationer och renoveringar till dekorationer i trappuppgångar. Inget jobb är för stort eller för litet för KP Måleri AB:s 35-manna arbetsstyrka. Ofta innebär en ommålning även att det finns andra områden som också är i behov av reparation eller ombyggnad. KP Måleri AB erbjuder en totalentreprenad med kakel, mattor, undertak, bygg, snickeri- och murarbeten.

KP Måleri AB står för en helhetskänsla som underlättar för Er. Genom att erbjuda totalentreprenad får Ni ta del av KP Måleri AB och deras branschkontakter och därmed minska den tid Ni lägger ner på att jaga olika hantverkare. Efter 30 år i branschen inom både underhålls- och reparationsmåleri kan KP Måleri AB sin sak. Företaget arbetar bland annat med målningsarbeten i lägenheter, kontor, industrier och hotell. Effektivitet och kvalité är nyckelord i företagets samarbete med Er. Företaget bemöter Er med personlig kundkontakt och Era behov kommer i första rummet. Offerter är Er tillhanda snabbt och avspeglar verkligheten. KP Måleri AB värnar om miljön och arbetar med Alcro miljömärkta färger.