Golvläggarna J&D AB > Trägolv

Trägolv

Golvläggarna J&D AB hjälper att få en seriös och kompetent golvläggning av olika sorters trägolv.

Oavsett om du vill lägga lamellparkett, laminat eller massivt trä ser Golvläggarna J&D AB till att du får den service du behöver och det slutresultatet som du strävar efter.

Massiva trägolv har en lång livslängd och kan slipas många gånger då det består av ett genomgående träslag. Denna typ av golv passar lite extra bra i äldre hus och sekelskiftesbostäder eller används ofta när du vill få en mer exklusiv känsla.

Lamellparkett är den vanligaste typen av golv i bostäder och offentlig miljö. Golvet har två eller flera skikt med en slityta på minst 2,5 mm.

Det finns en hel uppsjö av olika golv och olika träslag. Om du vill kan Golvläggarna J&D AB konsultera dig kring vilket golv som skulle kunna vara lämpligt för just dig.

Kontakta Golvläggarna J&D AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Trägolv på företagets hemsida

Golvläggarna J&D AB
Hemsida: https://www.golvlaggarnajd.se

Golvläggarna J&D AB

Golvläggarna J&D AB arbetar med golvläggning och utgår från Lund, Skåne. Oavsett om du vill lägga nytt golv i ett enskilt rum eller på större ytor kan vi med vår erfarenhet och kompetens hjälpa dig till ett så perfekt resultat som möjligt. Vi som äger och driver Golvläggarna J&D AB heter Johannes och David och har arbetat professionellt med golvläggning i över 10 år för såväl större som mindre företag. Erfarenheten har gett oss möjligheten att kompetensutveckla både inom nybyggnation och servicejobb.

Golvläggarna J&D AB har kunskap och erfarenhet av att arbeta med flera olika typer av golvläggning, så som trägolv och laminatgolv, mattor av olika material samt undergolv. Som en extra inriktning har vi fokus på hållbarhet och miljö, därför erbjuder vi miljömedvetna materialval.

Som ett mindre företag har Golvläggarna J&D AB möjlighet att ha en personlig kundkontakt med alla våra kunder och för oss är service en mycket hög prioritet. Vi värderar högt att vara med och hjälpa dig genom hela processen, från det att ni tagit kontakt med oss till att ni har gått i mål med projektet.