Byggunderhåll Produktion AB > Trebolit - tvålagssystem

Trebolit - tvålagssystem

Byggunderhåll Produktion AB i Haninge utför takläggning med Trebolits tvålagssystem. Det ger två var för sig täta skikt som tillsammans skapar ett absolut tätt tak.


Som komplement till det mer vanliga enlagssystemet kan vi även erbjuda ett traditionellt tvålagssystem för kunder som så önskar. Först lägger man då ett lag YEP 2500 alternativt YAM 2000, som helklistras i asfalt. YEP 2500 kan dessutom infästas mekaniskt, sträng- och skarvklistras beroende på underlaget.

Ovanpå underlagsskiktet läggs ett lager Elastolit SEP 4000 som helklistras. Ytskiktet är uppbyggt kring en kraftig polyesterfilt och ytan är skifferbelagd. Undersidan är sandbeströdd

Läs mer om Trebolit - tvålagssystem på företagets hemsida

Byggunderhåll Produktion AB
Hemsida: http://www.byggunderhall.se

Byggunderhåll Produktion AB

Byggunderhåll AB arbetar bla med snickeriarbete, plåtslagerier, plåtarbeten, takläggning och tätskiktsarbeten i Stockholm med omnejd.

Tillsammans med många underleverantörer utför vi totalentreprenader där vi har huvudansvaret. Vi har ett mycket brett kontaktnät med erfarna och duktiga underentreprenörer. Ett effektivt och väl inarbetad organisation med målare, murare, plattsättare, elektriker, VVS-installatörer, ventialtionsinstallatörer, mattläggare etc.