H-Fönstret Lysekil AB > Utåtgående fönsterdörrar

Utåtgående fönsterdörrar

Utåtgående fönsterdörrar från H-Fönstret Lysekil AB. Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida.


Våra fönsterdörrar är helt integrerbara med våra öppningsbara och fasta fönster. Dörren kan erhållas helglasad eller med horisontella bågpostar på valfri höjd för linjering med omkringliggande fönster. Bröstningen kan ges en tät fyllning med aluminiumplåt på utsidan eller glasas.

H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt fönstersystem har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster installerade runt om i Sverige och västeuropa.

Läs mer om Utåtgående fönsterdörrar på företagets hemsida

H-Fönstret Lysekil AB
Hemsida: https://www.hfonstret.se

H-Fönstret Lysekil AB

H-Fönstret är Sveriges största tillverkare av aluminiumfönster med träbeklädd insida. Vårt underhållsfria fönstersystem av aluminium har vunnit förtroende hos arkitekter, fastighetsförvaltare och byggentreprenörer under de senaste 30 åren och idag finns närmare en miljon fönster, från vår fabrik i Lysekil, installerade runt om i Sverige och västeuropa.

H-Fönstret bedriver egen utveckling och tillverkning i Lysekil. Vi är idag ett 80-tal medarbetare och förfogar över en flexibel produktion med kapacitet att hantera stora som små projekt.

H- Fönstret ingår i K-Svets Förvalningsgruppen och är systerföretag med bl a Skandinaviska Glassystem och LEIAB. Samarbete inom gruppen ger oss styrka och kompetens inom byggteknik.