Svenska Jalusi AB > Väggjalusi

Väggjalusi

Svenska Jalusi AB är leverantör av Selecta Väggjalusi, ett rulljalusi främst för invändig avskärmning från golv till tak i gallerior och köpcentra samt mellan matsalar, diskrum och kök m m.

Kassettsystemet döljer jalusiet i upprullat läge och förhindrar obehörigt tillträde till motor och elanslutningar samt möjliggör enkel rengöring.

Det är Svenska Jalusi AB som tillverkar Selecta® Rulljalusier, Rullbara Galler och Industrirullportar.

Här hittar du allt du behöver om våra produkter och hur enkelt du integrerar detta mot dina egna behov, oavsett din roll i kedjan. När det gäller fysisk säkerhet, elegant inredning eller kostnadseffektiva industrilösningar så hjälper vi dig till en färdig lösning.

Ett rikstäckande nät av kvalificerade återförsäljare, montörer och serviceorganisationer gör att vi alltid kan erbjuda den service som våra kunder och produkter för stunden behöver.

Läs mer om Väggjalusi på företagets hemsida

Svenska Jalusi AB
Hemsida: https://www.jalusi.se

Svenska Jalusi AB

Svenska Jalusi AB är idag en av landets största, och äldsta, renodlade tillverkare av rullbara galler, rullgaller, rulljalusier, skyddsjalusier, avskiljningsjalusier och industrirullportar. Hela vår samlade erfarenhet borgar för kvaliteten på våra produkter och tjänster.

Svenska Jalusi AB är ett familjeföretag som grundades 1983 av Bengt Larsson. Tillverkning av företaget produkter bedrivs i egna lokaler i Göteborg där produktionen i varje detalj är skräddarsydd till optimala förhållanden. Allt för att kunna bygga jalusier och galler med högsta kvalitet, till en allt mer krävande och medveten kundkrets.

Avskärmningsjalusier, fönsterjalusier, galler, inbrottsskydd, jalusier, kyldörrar, kyljalusier, kättinggaller, mekaniska skydd, rullportar, skalskydd, skyddsjalusier, smidesgaller, solskyddsjalusier, strömställare, säkerhetsgaller, vertikaljalusier, väggjalusier,