Södertak AB > Våra tjänster

Våra tjänster

Södertak AB utför arbeten på tak och tillhörande byggnationer på tak. Takkupor eller balkonger som ska rivas eller byggas nya ingår i det vi sysslar med.

Några av de tjänster vi utför:

Läckage, kontroll & åtgärd
Snöskottning
Tätskiktsarbeten
Betong och tegelpannor
Plåtslageriarbeten
Tillbyggnationer i bef konstruktion
Service och översyn

Läs mer om Våra tjänster på företagets hemsida

Södertak AB
Hemsida: https://sodertak.se/

Södertak AB

Södertak AB är en takentreprenör som arbetar med takläggning med inriktning på tätskikt och panntak. Vi har även ett eget taksystem för Jönåkerpannan från Monier som vi kallar för Södertaket. Vi jobbar nu på att ta fram ett system för tätskikt som blir lika pålitligt som allt annat vi gör här på Södertak AB!

Södertak AB har lång erfarenhet av installation av alla typer av tak. Vi utför tak och snickeriarbeten i Stockholm och Skåne. Vår kärnverksamhet fokuserar på fastigheter inom industri, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar och skolor. Men vi hjälper självklart privata kunder som vill använda sin möjlighet till rotavdrag för en takrenovering eller tillbyggnad.

Vi utför alla typer av takarbeten och försöker ha ett så nära arbete som möjligt med kunden för kundens bästa. Trots allt är det kunden som har ett behov och det ska vi se till att uppfylla. Vi samarbetar bara med leverantörer och underentreprenörer som har samma inställning i processen.