R. Ardbo Golv AB > Wood Millenium

Wood Millenium

Wood Millenium är ett trägolv från Ardbo Golv AB med tjock slityta. Den tjocka slitytan är perfekt för offentliga miljöer men även till hemmet när du vill ha en exklusiv hemmamiljö med vackert oljade golv.


Passar lika bra i vardagsrummet, sovrummet som i köket. Ett bevis på den prisvärda Milleniums fina kvalitet är att det redan ligger över 15 000 kvm i HSB´s futuristiska byggnad TURNING TORSO i Malmö.

Med ett slitskikt på 5 mm får du ett sobert golv som håller i längden.

Wood Millenium ligger även i några av Sveriges finaste hotell, till exempel matsalen på Hotel 1 i Visby med en obehandlad ek som mörkpigmenterats på plats, se nedan. På Torekov hotell och Bomans Hotell i Trosa kan man njuta av unik inredning och en oljad ek Wood Millenium under fötterna.

Wood Millenium finns som plank i oljat eller obehandlat utförande. Du kan även få den som skeppsgolv i ek eller merbau. Landmärket Turning Torso och exklusiva Copperhill Mountain Lodge i Åre har även de valt Wood Millenium.

Wood Millenium är ett massivt golv i 3-skiktsutförande anpassat för nordiskt klimat

Läs mer om Wood Millenium på företagets hemsida

R. Ardbo Golv AB
Hemsida: https://www.ardbogolv.se

R. Ardbo Golv AB

Ardbo Golv AB är en tillverkare och leverantör av textilgolv, trägolv, korkgolv, vinylgolv mm, med återförsäljare över hela Sverige.

Ardbo Golv AB har i över trettiofem år erbjudit ett modernt utbud av golv. Eftersom vi samarbetar med flera av Europas främsta designers och tillverkare av heltäckningsmattor, textilplattor och Wicanders korkgolv kan vi visa upp en mängd olika kollektioner för alla behov.