Tf i Osby AB > Ytterdörrar

Ytterdörrar

Våra dörrar passar i de flesta miljöer och flertalet av dem går även att få i teak och ek, två mycket vackra och tåliga träslag.

Våra ytterdörrar tillverkas enligt gammal tradition i vårt snickeri. Mycket tid och känsla ligger bakom det genuina och skickliga hantverk som gör våra dörrar unika.

Våra dörrar passar i de flesta miljöer och flertalet av dem går även att få i teak och ek, två mycket vackra och tåliga träslag. Komplettera gärna med en stilig omfattning. Går att få till samtliga dörrar ( se under exklusiva-dörrar YD130 och YD140)

Våra ytterdörrar är uppbyggda kring en kärna av 50 mm isolering, båda sidor belagda med alum.plåt och därefter ett spärrfanér/HDF-platta och sedan belagda med plyw, teak, ek eller hdf.
Alla ytterdörrar är som standard med låskista Assa 8765 och med 3 st blanka gångjärn med bakkantssäkring. Karmar 55x105 mm i furu.Glas D4-12 Lågenergi. Utvändiga glaslister är limmade för större säkerhet.
Tätningslist är fabr.monterad i dörrbladet.

Läs mer om Ytterdörrar på företagets hemsida

Tf i Osby AB
Hemsida: http://www.osbydorren.com

Tf i Osby AB

Osbydörren, har genom en samlad erfarenhet av drygt 100 år, ett gediget kunnande om dörrar.
Vår tillverkning är ett hantverk enligt gammal tradition i egen fabrik i Osby. En dörr skall vara en investering på lång sikt.