Thoréns Markis & Persienn AB > Zip-, Vertikal- & Screenmarkiser

Zip-, Vertikal- & Screenmarkiser

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av screenmarkiser, zipmarkiser och vertikalmarkiser i Göteborg med omnejd.

Zip, Vertikal och Screenmarkiser håller rumstemperaturen på en behagligt låg nivå och är ett optimalt bländnings- och insynsskydd.

Den lilla kasetten gör att lodräta markiser passar särskilt väl för eftermontering av solskydd när utrymmerna är små. Väven kan erhållas i flera olika färger, kvaliteter och öppningsfaktorer för god utsikt. Gemensamt för alla vävar är en mycket god värmeavskärmningseffekt.

Screenmarkis är en vertikalmarkis med en screenväv, vilket betyder en väv som är perforerad och som man då ser ut igenom. Alla reflekterar bort värme men vissa även kyla. En del är UV-tåliga och smutsresistenta tack vare en ytbehandling med akryllack. De är brandsäkra eller svårantändliga och i de fallen självslocknande. Vävarna har hög slitstarkhet.

Kontakta Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om Warema Zipscreen och andra screenmarkiser och vertikalmarkiser. Företaget har försäljning och montering av terassmarkiser i Lerum, Alingsås, Göteborg, Partille, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Läs mer om Zip-, Vertikal- & Screenmarkiser på företagets hemsida

Thoréns Markis & Persienn AB
Hemsida: http://www.thorens.nu

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Vi säljer alla typer av solskydd, markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, fasadpersienner m.fl.

Företaget startade som ett montagebolag med service åt fastighetsförvaltare som huvudnäring, men ganska snart blev efterfrågan på nya produkter så stor att vi fick flytta verksamheten till nya lokaler i Lerum där vi har expanderat till en av Göteborgsregionens ledande solskydds leverantörer.