• DB Tak & Entreprenad AB
  • Skicka din förfrågan direkt till DB Tak & Entreprenad AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.
Visa mer

Produkter

Tegeltak -

Tegeltak

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med tegeltak vilket är ett av Sveriges populäraste och finaste tak. Att lägga taktegel är en av våra absoluta specialiteter och varje säsong lägger vi ett hundratal tegeltak runt om i Stockholm.
Läs mer

Plåtslageri -

Plåtslageri

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med alla former av plåtslageri i Stockholm med omnejd och har stor kunskap och lång erfarenhet. Vi vet vad som krävs för att erbjuda professionella leveranser och material av hög kvalitet.
Läs mer

Takpapp/tätskikt -

Takpapp/tätskikt

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med att lägga takpapp/tätskikt, eftersom vi lägger ett hundratal papptak och shingeltak per säsong, vet vi hur arbetet utförs på ett korrekt sätt, och vad man bör tänka på vid pappläggning.
Läs mer

Takplåtsmålning -

Takplåtsmålning

DB Tak & Entreprenad AB har lång erfarenhet av takplåtsmålning och vidtar alla åtgärder för att få det bästa och mest hållbara resultatet. Vi utför alltid tvätt och målning anpassat efter takets förutsättningar.
Läs mer

Takrenovering -

Takrenovering

DB Tak & Entreprenad AB utför både stora och små arbeten för tak och fasad. Som takläggare har vi goda erfarenheter inom tak och vet mycket om ämnet. Taket är den del av huset som slits mest sett till vad det utsätts för.
Läs mer

Takskottning -

Takskottning

DB Tak & Entreprenad AB arbetar takskottning under vinterhalvåret för att få bort snö och is som annars kan skada byggnader och förbipasserande. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.
Läs mer

Taksäkerhet -

Taksäkerhet

DB Tak & Entreprenad AB arbetar med säkerhet, företaget använder sig främst av material från tillverkaren CW LUNDBERG, som tar fram de ledande produkterna för taksäkerhet på marknaden.
Läs mer

Fasadarbeten & målning -

Fasadarbeten & målning

DB Tak & Entreprenad AB utför fasadmålning men även andra typer av måleriarbeten på fasader, yttertak, staket, innertak, väggar & takfötter. Vi utför även arbeten på plåtfasader, putsfasader och träfasader.
Läs mer

Hemsida
Företagsdata
Företagsnamn: DB Tak & Entreprenad AB
Organisationsnr: 556769-2610
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Stockholms län Uppsala län Södermanlands län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Stockholm

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Brantingsgatan 31
Postnummer: 115 35
Ort: Stockholm
Besöksadress: Brantingsgatan 31
Telefon: 08-663 72 72
Fax:
E-post:
Sökord
DB Tak & Entreprenad AB, Takarbeten, Takrenovering, Totalentreprenad, Takläggning, Tegeltak, Plåtslageri, Plåt, Takpapp, Tätskikt, Takplåtsmålning, Fasadarbete, Målning, Takskottning, Taksäkerhet, Säkerhet, Tak, Entreprenad, Tegel, Måleri, Måleriarbeten, Snö, Is, Tegelpannor, Putsarbete, Snickeriarbete, Puts, Snickeri, Papptak, Shingeltak, Icopal, Katepal, Brandtäckning, Plåtgarneringar, Takomläggning, Takpannor, Taktegel, Taktvätt, Sedumtak, Sedum
Skicka förfrågan