• E-Städ i Norden AB
  • Skicka din förfrågan direkt till E-Städ i Norden AB genom att klicka på e-post eller "Öppna formulär" längs ned på sidan.

E-Städ i Norden AB

E-städ i Norden AB erbjuder flyttstädning, byggstädning, kontorsstädning, hemstädning med mera med säte i Göteborg och Stockholm. E-städ i Norden AB erbjuder därtill trappstädning och fönsterputsning både för privatpersoner och företag. Inget jobb är för stort för oss på E-städ i Norden AB och vi tar oss an allt. E-städ i Norden AB är ett väldigt flexibelt företag och vi finns tillgängliga året om.
Visa mer

Tjänster

Hemstädning -

Hemstädning

E-städ i Norden AB arbetar med hemstädning där omfattande rengöring av hemmets alla rum ingår. Hemstädning görs samma dag och samma tid – antingen varje- eller varannan vecka.
Läs mer

Flyttstädning -

Flyttstädning

E-städ i Norden AB erbjuder bland annat flyttstädning, fönsterputsning och kontorsstädning med syfte att underlätta och förenkla för privatpersoner och företag. E-städ i Norden AB lämnar alltid en ”nöjdkund-garanti” på fem dagar.
Läs mer

Byggstädning -

Byggstädning

E-städ i Norden AB erbjuder byggstädning från både mindre- till större byggen, företaget har personal som specialiserar sig på byggstädning för att ge kunden det bästa resultatet.
Läs mer

Trappstädning -

Trappstädning

E-städ i Norden AB utför trappstädning åt bland annat bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. En välstädad trappuppgång medför hög säkerhet och liten risk för halkolyckor.
Läs mer

Fönsterputsning -

Fönsterputsning

E-städ i Norden AB utför fönsterputsning åt företag och privatpersoner i Malmö. Hos oss kan du få fönsterputsabonnemang upplagt efter dina behov, det går också bra att boka putsning för enstaka tillfällen.
Läs mer

Kontorsstädning  -

Kontorsstädning

E-städ i Norden AB arbetar med kontorsstädning där planen är att bygga en lång relation och lära sig om kundens krav och önskemål när det gäller kontorsstädning.
Läs mer

Företagsdata
Företagsnamn: E-Städ i Norden AB
Organisationsnr: 556968-2593
Medlem i / cert. av:
Verksamhetsområde: Visa
Stockholms län Hallands län Skåne län
Ekonomisk upplysning: rating.se
Kontor

Hörja

Huvudkontor

Kontaktuppgifter
Postadress: Röshultsvägen 1
Postnummer: 282 94
Ort: Hörja
Besöksadress: Röshultsvägen 1
Telefon: 010-207 00 03
Fax:
E-post:
Sökord
E-städ i Norden AB, Städning, Städtjänster, Städtjänst, Flyttstädning, Flyttstäd, Byggstädning, Byggstäd, Kontorsstädning, Hemstädning, Hemstäd, Trappstädning, Fönsterputsning, Lokalvårdare, Bostadsrättsförening, Städning bostadsrättsförening, Bostadsföretag, Fastighetsägare, Stockholm, Göteborg,
Skicka förfrågan