Allaway-CDS Centraldammsugare AB > Allaway AX och AZ

Allaway AX och AZ

Allaway släpper en helt ny generation centraldammsugare med flera smarta innovationer.

AZ 45i serien erbjuder en verkligt innovativ skapelse där du som användare laddar ner Allaway appen till din mobiltelefon eller läsplatta och via Bluetooth får värdefull information om maskinens servicebehov. Det kan handla om filterbyte- påsbyte eller annat servicebehov. Följ även med i kalendern och få data över dammsugningsfrekvens och inte minst elförbrukning, eller skapa ett städschema för hela familjen med påminnelser till samtliga. I appen dyker det även upp städtips, information om produkter och inköpsställen.
Handtaget på AZ 45i kommunicerartrådlöst med centralenheten och har även effektreglering i fem steg.
AZ serien finns även med traditionell styrning utan app. funktion i modellerna AZ 35, 45 och 55. Integrerat uttag på maskinen gör det möjligt att använda dammsugaren där den är monterad och även förenkla den övriga rörinstallationen.

Ytterligare en nyhet hos samtliga nya maskiner är det smidiga väggstativet som är vridbart vilket betyder att man kan leda in till-och frånluften från endera sidan. Det ger en flexibilitet vid installationen av centralenheten och ger också möjlighet att göra utbyten till alla system på marknaden.

Läs mer om Allaway AX och AZ på företagets hemsida

Allaway-CDS Centraldammsugare AB
Hemsida: https://www.allaway.se

Allaway-CDS Centraldammsugare AB

Allaway är leverantör av centraldammsugare för små och stora miljöer såsom bostäder, kontor, villor och även lättare industri.

CDS centraldammsugare AB startades redan 1984 som första aktör på marknaden centraldammsugare för egna hem, och har sedan dess varit generalagent för varumärket Allaway. Företaget ingår idag som helägt dotterbolag i den finska Allawaykoncernen med säte i Jyväskylä, Finland. Allaway Oy ägs av det tyska bolaget Top Air AG.

Återförsäljare och serviceställen finns med god geografisk täckning från norr till söder.

Produkter:
Allaway 1-fas centraldammsugare för villor, radhus, daghem, mindre kontor och lättare industri. Dammsugare och tillbehör designade för absolut högsta finishkrav.

För större komersiella miljöer finns 3-fas system, Manta serien.

BA-serien är det naturliga valet för placering i biutrymmen, t ex i källaren. PM-serien kan placeras i stort sett var som helst i huset.

Tillbehör:
Dammsugarpåsar, Dammsugarreservdelar, Dammsugarslangar, Föravskiljare, Stoftavskiljare Dammsugarmunstycke