Stockholms Steg AB > Begagnat

Begagnat

Stegbolaget erbjuder utförsäljning av utgågna produkter, begagnade eller med mindre transportskador. Samtliga stegar och ställningar uppfyller gällande krav.

Stegbolagets breda sortiment av produkter uppfyller myndighetskrav och är typgodkända. Kontakta Stockholms Steg AB, även kallade Stegbolaget, för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Begagnat på företagets hemsida

Stockholms Steg AB
Hemsida: https://stegbolaget.com/

Stockholms Steg AB

Stockholms Steg AB, kallat Stegbolaget, bedriver försäljning och uthyrning av stegar och ställningar till företag och privatpersoner. Stegbolaget är ett familjeföretag i Bromma som funnits sedan år 1979. Stockholms Steg AB har också ett heltäckande sortiment av taksäkerhetsprodukter och fallskydd. Kvalitet och service är nyckelord för Stegbolaget som arbetar för goda affärsförbindelser.

I Stegbolagets lokaler i Bromma har företaget ett stort lager av både nytt och begagnat. Tillsammans med leverantörerna kan Stegbolaget ordna olika specialbeställningar. Företaget utför även mindre reparationer och kan ordna både utkörning och hämtning. Produkterna som Stockholms Steg AB tillhandahåller kommer från marknadsledande tillverkare. Samtliga stegar och ställningar uppfyller alla krav från myndigheternas sida och är typgodkända.