Väsby Metallprodukt AB > Branddörrar

Branddörrar

Väsby Metallprodukt AB är tillverkare med försäljning och montering av brandklassade dörrar, aluminiumdörrar, entrédörrar, skjutdörrar och vikdörrar.

Läs mer om Branddörrar på företagets hemsida

Väsby Metallprodukt AB
Hemsida: https://vasbymetall.se/

Väsby Metallprodukt AB

Väsby Metallprodukt AB är tillverkare av dörrar, fönster,aluminiumdörrar, aluminiumfönster, glasfasader, glastak, aluminium med försäljning i Stockholm och Uppsala med omnejd.

Väsby Metallprodukt är licensierad tillverkare av aluminiumpartier: dörrar, fönster, fasader och glastak samt solskydd enligt Sapa Byggsystem.

Företaget är ett familje företag som startades 1970 och verkat i dörr- och fasadbranschen sen starten. Sedan mitten av 80 talet har produktionen huvudsakligen varit inriktad på aluminiumpartier.

Företagets strategi är att arbeta fram en helhetslösning som är anpassad efter kundens behov. Tillsammans med sina samarbetspartners kan de erbjuda det bästa branschen har.

Deras verkstad finns i Upplands Väsby och vänder sig till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, byggnadsentreprenörer, glasmästare och låssmeder. Företaget täcker hela processen från planering till slutförande av olika byggprojekt.

Modern datateknik används i produktionen.