Setra Group AB > Byggvaror för Utemiljö

Byggvaror för Utemiljö

Setra Group AB har tillverkning av byggvaror för utemiljö. Sortimentet innehålller bla tryckimpregnerat virke, Setra Kärnfuru, ytterpaneler mm.


I Setras sortiment av trä för utomhusmiljö finns tryckimpregnerat virke i grönt och brunt samt Setra Kärnfuru, som är ett noga utvalt byggmaterial från svenska furor.

Låt Setras breda utbud av klassiska och moderna ytterpaneler inspirera till ett byte av träfasaden på huset eller till en kreativ och vacker lösning i uterummet.

Läs mer om Byggvaror för Utemiljö på företagets hemsida

Setra Group AB
Hemsida: www.setragroup.com

Setra Group AB

Setra är ett av Sveriges största tillverkare av byggvaror, limträ, trälister, trägolv, byggsystem i trä mm och en ledande aktör i Europa. Vi erbjuder miljöcertifierade träprodukter för inredning och byggnation till kunder inom bygghandel och industri.

Setra har 1 200 anställda och omsätter cirka 5 miljarder kronor. Omkring 55 procent av omsättningen utgörs av export till Europa, Nordafrika, Mellanöstern och Japan.

Byggelement, byggsystem, byggvaror, bänkskivor, furugolv, innerdörrar, innerpanel, k24, konstruktionsplywood, kärnfuru, kök, laminatgolv, limfog, limträ, lister, MDF, Modulhus, OSB, paneler, parkettgolv, plywood, regelgolv, spånskivor, sågade trävaror, trall, tryckimpregnerat, trädörrar, trägolv, trähus, trälister, träpaneler, ytterpanel