Transtrade Pro Sweden > Centraldammsugare för hotell och lägenheter

Centraldammsugare för hotell och lägenheter

Centraldammsugare för hotell och lägenheter. Hotell behöver centraldammsugare som är snabba och effektiva när man skall förbereda för nya gäster.

Undersökning från hotellkedjor har visat på att centraldammsugare sparar mer än 20% tid för själva dammsugningen jämfört med traditionell städning.

Några exempel på hotell som har installerat centraldammsugare från Transtrade Pro AB är Gothia Towers Hotel i Göteborg och de senaste fem ny- eller ombyggda Scandichotellen i bland annat Mölndal och Linköping. Andra exempel är Hotel Liseberg Heden och Hotel Rival vid Mariatorget i Stockholm.

Läs mer om Centraldammsugare för hotell och lägenheter på företagets hemsida

Transtrade Pro Sweden
Hemsida: http://www.lhprodukter.se/transtrade/

Transtrade Pro Sweden

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB arbetar med installation och montage samt även projektering av centraldammsugaresystem för proffsbruk. Transtrade är en leverantör som tillhandahåller ett helhetskoncept när det gäller centraldammsugare och som omfattar alla steg i processen.

Våra huvudsakliga uppdrag gäller äldreboenden, skolor, kontor, lägenhetskomplex, hotell samt industri och laboratorier. I de flesta projekt har vi funnits med i hela byggprocessen, från projektering till färdig produkt, d.v.s installerade system i byggnaderna.

Transtrade Pro AB / LH Produkter Mälardalen AB tillhandahåller ett helhetskoncept som omfattar alla steg i processen. Från projektering i CAD, installation med utbildade montörer till service och underhåll. Transtrade Pro Sweden AB / LH Produkter Mälardalen AB kunder är såväl större som mindre byggbolag. Peab, NCC och Skanska för att nämna några. Andra exempel på kunder är kommuner och förvaltningsbolag, liksom teknikföretag som Bravida, YIT, NVS och EIAB.

Transtrade Pro AB har funnits sedan 1993 och är specialister på att utföra större centraldammsuganläggningar över hela Sverige. Idag är företaget klart marknadsledande på området. Transtrade Pro Sweden AB utgår alltid ifrån kundens specifika behov och väljer rätt kapacitet samt material för varje unikt projekt.