Crawford Entrematic Sverige > Crawford g60 Ellips

Crawford g60 Ellips

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar. Crawford g60 Ellips har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett modernt exklusivt mönster.

Crawford g60 Ellips har ett 42 mm tjockt portblad i kraftig stålplåt med ett modernt exklusivt mönster bestående av stående ellipser, plåtytan är mönstrad med praktisk "triangelstucco". Porten levereras som standard färdiglackad i vit eller brun kulör. Mot tillägg kan porten erhållas speciallackad i valfri RAL eller NCS kulör. Porten levereras med eller utan utvändigt låshandtag förberett för ASSA cylinder. Som standard ingår in- och utvändigt handtag till manuella portar. Portar med automatik levereras utan utvändigt låshandtag. Finns i bredder från 1800 mm till 3000 mm och i höjder från 1900 till 3000 mm. Porten är godkänd för motordrift med någon av våra motorer; Ultra, Ultra Excellent eller Ultra S (beroende på portstorlek). Matchande förrådsdörr finns.

Läs mer om Crawford g60 Ellips på företagets hemsida

Crawford Entrematic Sverige
Hemsida: https://www.crawfordgarageportar.se

Crawford Entrematic Sverige

Crawford Garageportar har tillverkning och försäljning av garageportar, garagedörrar, carport, takskjutportar, villagarageportar, portautomatik och tillbehör.

Crawfords ursprung går tillbaka ända till 1920-talets USA. Den som introducerar portarna i Sverige och Europa är en ung svensk ingenjör. Hans namn är Fred Bengtsson och 1956 åker han till USA för att leta efter en agentur för amerikanska produkter att marknadsföra i Sverige. Speciellt intresserad är han av garageportar, särskilt takskjutportar. Han blir väl mottagen hos Crawford Door Co. på Hoover Road i Detroit och återvänder till Sverige med återförsäljarrätt i hela Europa för Crawfords produktsortiment.

Verksamheten på den här sidan Atlanten startar i Göteborg 1960. 1962 startar egen utveckling och produktion av portar, och importen från USA upphör. Allt sedan dess har Crawford-portar karaktäriserats av säkerhet, flexibilitet och design. Och innovation, för Crawford är i många avseenden det portföretag som drivit på utvecklingen i branschen. Till glädje för alla de runt om i världen som varje dag öppnar och stänger sina Crawford-portar utan några som helst bekymmer. Och förhoppningsvis känner att de har gjort ett riktigt klokt val.