Göteborgs Metallpartier AB > Dörrar

Dörrar

SAPA Dörrsystem SFB 2074 från Göteborgs MetallglaspartierVårt byggsystem SFB 2074 innebär i sin uppbyggnad ett nytänkande. Vi har lagt ned stort arbete på att göra systemet energieffektivt. Framtida krav på energihushållning och miljö kommer att dominera i byggsammanhang.

Med system SFB 2074 får vi ett lågt U-värde över profilsnitten på samtliga produkter. Friheten att designa utifrån en given baskonstruktion är stor, med bl a olika dörrbladsprofiler, glaslister, anslag och med alternativa ytbehandlingar. Dessutom kan aluminiumprofiler återvinnas till 100%.

Direkt iögonfallande i SFB 2074 är den symmetriska uppbyggnaden. En isolator av glasfiberarmerad polyamid är placerad i mitten och omges på båda sidor av profiler med symmetriska kammare och spår. SFB 2074 har ett lågt U-värde över profilsnitten, inklusive glas.

Dörrar SFB 2074 uppfyller kraven till klass N enl. SS 817304. Dörrar SFB 2074 kan utföras som enkel- och pardörrar. De kan vara in- eller utåtgående och i utförande med klämfri bakkant. Dörrbladsprofiler finns med olika bredder för smal- resp. modullås. Falserna i dörren har utrymme för 2- alt. 3-glas isolerruta. Dörrsystemet kan ytbehandlas med anodisering, pulverlackering alternativt Decoral med olika kulörer och ytbehandlingar på in- och utsida.

Läs mer om Dörrar på företagets hemsida

Göteborgs Metallpartier AB
Hemsida: www.goteborgsmetallpartier.se

Göteborgs Metallpartier AB

Göteborgs Metallpartier tillverkar och monterar dörrar, fönster, fasader och glastak i aluminium med Sapas aluminiumprofiler samt solskärmar i Göteborg, Kungsbacka, Trollhättan, Uddevalla och Kungälv. Aluminium är oslagbart när det gäller hållbarhet. Dessutom kräver det minimalt med skötsel!

Vi erbjuder bland annat:
- Skott- och inbrottsskyddade partier
- Brandklassade partier E30, E60, EI30,EI45, EI60.
- Isolerade partier, oisolerade partier login

Vi anpassar vår produkt efter Dina behov och ser till att Du blir nöjd med resultatet.

Välkommen!