VKE Entreprenad AB > Fallskyddsgummi

Fallskyddsgummi

Vi kan anlägga fallskyddsgummi - gummiasfalt på lekplatser

Playtop® är en stötabsorberande gummibeläggning som har många användningsområden. De flesta kallar materialet för gummiasfalt, vi kallar det för fallskyddsunderlag. Beläggningen togs först fram som underlag till lekplatser där den dämpar effekten av fall från lekredskap. Till skillnad från sand är underlaget beständigt och i det närmaste underhållsfritt. Livslängden med bevarad stötabsorbering är minst 15-20 år. Materialet är platsgjutet och kan därför formas i samklang med naturen. Eftersom ytan görs på plats slipper man också skarvar mellan plattor som lätt delar sig eller går upp. Det är också möjligt att lägga i 30° lutning, vilket ger ett mycket levande landskap. Ett flertal färger finna att välja på och skapa mönster med. Kontakta oss för mer information och installation av fallskyddsunderlag!

Läs mer om Fallskyddsgummi på företagets hemsida

VKE Entreprenad AB
Hemsida: https://www.vkeab.se/

VKE Entreprenad AB

Välkommen till VKE Entreprenad AB
Västkustens Entreprenad i Göteborg är en markentreprenör som utför professionell markentreprenad med inriktning på bostadsrättsföreningar, bostadsbolag, privata fastighetsägare, kommun och företag.
Hos oss kan du få hjälp med markarbeten så som Schaktning, markberedning och ytskiktsarbeten samt snickerier.

Vi levererar helhetslösningar inom markentreprenad i Göteborg med omnejd, små som större uppdrag.

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om vad vi kan hjälpa dig med.
Du når oss enklast genom vårt kontaktformulär eller genom att maila till info@vkeab.se. Vill du hellre ringa når du oss på 031-551070.

Välkommen!