Ognio Mur AB > Fasadarbeten

Fasadarbeten

Ognio Mur AB sysslar huvudsakligen med fasadrenoveringar, puts och murningsarbeten där vi använder oss av egna byggnadsställningar. Vi utför även renoveringsarbete som balkonger, fönster, målning, plåtarbeten med mera. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kompetens kan vi med våra medarbetare och underentreprenörer som vi ställer höga krav på erbjuda helhetslösningar av högsta kvalitet. Vi arbetar i Stockholm/Mälardalen och våra kunder är i huvudsak bostadsrättsföreningar,kommunala och privata fastighetsägare samt byggentreprenörer såsom PEAB, Skanska, Järntorget, Värmdö Bygg Entreprenader, JM, Åke Sundvall Byggnads AB, MVB Öst AB m.fl. Ognio Mur AB är medlemmar i Stockholms Byggmästarföreningen och Svensk Byggindustri.

Läs mer om Fasadarbeten på företagets hemsida

Ognio Mur AB
Hemsida: http://www.ognio.se/

Ognio Mur AB

Ognio Mur AB sysslar huvudsakligen med fasadrenoveringar, puts och murningsarbeten där vi använder oss av egna byggnadsställningar. Vi utför även renoveringsarbete som balkonger, fönster, målning, plåtarbeten med mera.
Tack vare vår gedigna erfarenhet och kompetens kan vi med våra medarbetare och underentreprenörer som vi ställer höga krav på erbjuda helhetslösningar av högsta kvalitet.

Vi arbetar i Stockholm/Mälardalen och våra kunder är i huvudsak bostadsrättsföreningar,kommunala och privata fastighetsägare samt byggentreprenörer såsom PEAB, Skanska, Järntorget, Värmdö Bygg Entreprenader, JM, Åke Sundvall Byggnads AB, MVB Öst AB m.fl.

Ognio Mur AB är medlemmar i Stockholms Byggmästarföreningen och Svensk Byggindustri.