Thoréns Markis & Persienn AB > Fasadpersienner

Fasadpersienner

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av fasadpersienner. Fasadpersienner är ett utvändigt solskydd med modern design.

Fasadpersienner är ett optimalt utvändigt solskydd med en modern design. Bl.a. från Warema. Fasadpersienner är rostfria och klarar extrema väderförhållanden. Lamellerna går att ställa in i önskad vinkel inifrån och ger oavsett tidpunkt på dagen rätt ljus i rummet. Fasadpersienner skyddar mot oönskad insyn utifrån, men medger trots det nästan obehindrad sikt utåt. Lamellerna finns att få i alla möjliga färger och man kan därför designa efter hur det ska passa just ditt hus. Man kan skapa en kreativ fasadformgivning eller smälta in i den omgivande miljön. Fasadpersiennerna gör att fastigheten får låg energianvändning.

Stegband med kevlarkärna till alla fasadpersienner. Kevlarfibrerna förstärker textilbanden avsevärt och ger på så sätt en bättre stängning av lamellerna, eftersom brytpunkterna blir tydligare.

Kontakta Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om fasadpersienner. Företaget har försäljning och montering av fasadpersienner i Lerum, Alingsås, Göteborg, Partille, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Fler bilder finns att tillgå på företagets hemsida.

Läs mer om Fasadpersienner på företagets hemsida

Thoréns Markis & Persienn AB
Hemsida: http://www.thorens.nu

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Vi säljer alla typer av solskydd, markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, fasadpersienner m.fl.

Företaget startade som ett montagebolag med service åt fastighetsförvaltare som huvudnäring, men ganska snart blev efterfrågan på nya produkter så stor att vi fick flytta verksamheten till nya lokaler i Lerum där vi har expanderat till en av Göteborgsregionens ledande solskydds leverantörer.