Markishuset-Stijo-Inredningar AB > Fasadpersienner

Fasadpersienner

Markishuset Stijo-Inredning i Stockholm är tillverkare och leverantör av fasadpersienner.

Vårt fasadsystem President ger ett effektivt skydd mot solinstrålning, på den grund att lamellerna fångar upp solen och värmen innan det når fönsterglaset. Detta skapar ett behagligt inomhusklimat och sparar också energi eftersom kostnaden för kylning minskar. Fasadperisenn President är särskilt lämplig för stora fönster och kan skapa bästa möjliga förutsättningar för ett angenämt inomhusklimat i t.ex. kontor, sjukhus och skolor. Manövrering sker med vev, lina eller motor.

Läs mer om Fasadpersienner på företagets hemsida

Markishuset-Stijo-Inredningar AB
Hemsida: https://www.markishuset.se/

Markishuset-Stijo-Inredningar AB

Markishuset i Stockholm är tillverkare och leverantör av solskydd, markiser, fasadpersienner, fönstermarkiser, restaurangmarkiser, terassmarkiser m.m.
Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Skräddarsydda persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar.Pergola samt uterum. Allt för att göra din tillvaro mer angenäm både ute och inne.

Välkommen till Markishuset

– Ditt stopp för markisköp