Injogolv AB > Garagegolv

Garagegolv

När vi lägger garagegolv arbetar vi framförallt med med massagolv som är polyuretanbaserade och akrylbaserade.

Injo Golv AB vet vilken golvbeläggning för garage som fungerar bäst. Anlita Injo Golv för golvbeläggning i ditt parkeringshus eller garage. Vi utför arbeten i hela Stockholm med omnejd.

Läs mer om Garagegolv på företagets hemsida

Injogolv AB
Hemsida: https://www.injogolv.se/

Injogolv AB

Injo Golv AB arbetar med fogfria golvbeläggningar, golvrenovering, nyläggning av golv mm. Strävan är att lägga slitstarka, funktionella och behovsanpassade golvbeläggningar i Stockholm, Uppsala, Norrtälje med omnejd.

Injo Golv AB startades den 1 Juli 2002 efter att ha varit en fristående avdelning i företaget Injo Fog & Golv AB. 1999 övertog vi Ulfcar Entreprenad i Stockholm som under 30 års tid arbetade med olika typer av Acrydur-beläggningar.

Vi sysslar i huvudsak med beläggningar baserade på Acryl, Epoxi eller Polyuretan, men utför också arbeten som t.ex:

* Diamantslipning av golv
* Poolmålning
* Betongreparationer
* Fallspacklingar
* Tätningar

Vår målsättning är att lägga en slitstark och funktionell beläggning som är anpassad till era behov. För att kunna bestämma utförande och lämna en offert efter era förutsättningar så gör vi en kostnadsfri besiktning av golvet.

Vi vet att ett bra förarbete med diamantslipning/fräsning av golvet är väldigt viktigt för resultatet, likväl som att riktiga anslutningar vid golvbrunnar och liknande är en förutsättning för ett lyckat resultat.

När ni behöver renovering eller nyläggning av golv, vänd er med fördel till Injo Golv AB. Inget jobb är för litet eller för stort!