Markishuset-Stijo-Inredningar AB > Korgmarkiser

Korgmarkiser

Markishuset Stijo-Inredning i Stockholm är tillverkare och leverantör av korgmarkiser.

Korgmarkisen är det perfekta valet för dig som har ett specialformat fönster och vill skapa dig ett skydd mot solen. En korgmarkis tillverkas specialtillverkas till ditt fönster och kan ge en helt unik kombination av färger (det finns 100-tals färger och mönster att välja mellan). Korgmarkisens klassiska form med tälta sidor ger ett effektivt skydd mot både värme och sol. Korgmarkiser har högre stabilitet än vanliga markiser oavsett om du en korg av fast eller fällbar modell. Korgmarkisen är även ett perfekt utrymme för reklam.

Läs mer om Korgmarkiser på företagets hemsida

Markishuset-Stijo-Inredningar AB
Hemsida: https://www.markishuset.se/

Markishuset-Stijo-Inredningar AB

Markishuset i Stockholm är tillverkare och leverantör av solskydd, markiser, fasadpersienner, fönstermarkiser, restaurangmarkiser, terassmarkiser m.m.
Vår målsättning är att erbjuda individuellt anpassade produktlösningar och för detta ändamål utgår vi från kundens behov av dagsljus samt av skydd mot sol, vind och oangenäm värme.

Vi har varit verksamma sedan 1968 med både tillverkning och montage av markiser och solskyddslösningar. Skräddarsydda persienner och vertikaler, markiser för altaner och balkonger, fristående regn- och solskydd för torg och uteserveringar.Pergola samt uterum. Allt för att göra din tillvaro mer angenäm både ute och inne.

Välkommen till Markishuset

– Ditt stopp för markisköp