HIAK AB > Ljuddörrar av trä

Ljuddörrar av trä

HIAK AB tillverkar ljuddörrar av trä. Våra trädörrar finns som enkeldörrar (TLE) eller som pardörrar (TLD).


Dörren tillverkas med en ljudreduktion, Rw 46 dB och kan även erhållas brandklassad EI30.

Dörrbladsyta kan faneras, målas eller lamineras helt efter kundens kravspecifikation. Furukarm i standardutförande men kan även tillverkas i ädelträ.

Dörrarnas storlek varierar från 7 x 21M till 22 x 23M. Dörren kan fås med anslagströskel i ek, körbar tröskel eller mekanisk tröskel. Dörren kan levereras med fönster som ej påverkar dörrens ljudisolerande egenskaper.

Läs mer om Ljuddörrar av trä på företagets hemsida

HIAK AB
Hemsida: https://www.hiak.se

HIAK AB

HIAK AB, Hedemora industriakustik, är levererantör och installatör av bla bullerdämpning för kontor, manöverrum och väggsystem, ljuddörrar, ljuddämpare för industri mm.

Vi är ett företag med 50 års erfarenhet av bullerdämpning. Dessa år av leveranser och installationer har gett oss en mycket bred erfarenhet och möjlighet att utveckla företaget i takt med de krav som marknaden ställer.

HIAK levererar bullerdämpande produkter till de flesta applikationsområden, från lösningar av enklare bullerproblem till leveranser med komplicerade problemställningar.

Vi är ett certifierat företag enligt ISO 9001:2000 och i ISO 14001:2004.

Våra ledord är kvalitet, kompetens och pålitlighet.

Vi lämnar ljudgaranti på våra leveranser.

Manöverrum, personalrum, pausrum, maskininbyggnader, ljuddörrar, industriljuddämpare, bullerväggar. Intern bullerdämpning,
extern bullerdämpning.