Miljönären Måleri AB > Måleri

Måleri

Miljönären Lindfeldts Måleri AB i Borlänge utför måleri av bostäder.


Mörka trappuppgångar med flagnande färg och klotter. Vem skulle trivas i såpdan miljö? Som hyresvärd är det förnuftigt att satsa på ljusa, fräscha ytor i sina hyresfastigheter. I en sådan miljö är vi övertygade om att lägenheterna blir lättare att hyra ut och att de som bor där blir mer rädda om sin bostad. Givetvis allergisäkrar vi vår målning, för allas välbefinnande.

Låt oss visa några exempel på hur färgsättning och lite annorlunda målningsteknik kan uträtta underverk, utan att kostnaderna skenar iväg.

Läs mer om Måleri på företagets hemsida

Miljönären Måleri AB
Hemsida: www.miljonaren.se

Miljönären Måleri AB

Miljönären Lindfeldts Måleri AB utför målning och måleriarbeten, klottersanering, fönsterunderhåll, fönsterrenovering, plåtmålning, våtblästring mm i bl a Borlänge, Falun, Karlstad, Sälen, Ludvika, Rättvik, Leksand, Mora, och Örebro .

Miljönären är Dalarnas största måleri och ett av de större i Sverige. Företaget vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, byggföretag, kommunala bostadsbolag och förvaltningar, samt privatpersoner i hela Dalarna, Gästrikland och Karlstad.

Hela vårt arbetssätt genomsyras av att vi vill vara med och leda måleriutvecklingen ihop med dig som kund och våra leverantörer. Ett sätt att ständigt utveckla oss är att vi sedan tre år tillbaka är kvalitescertifierade enligt ISO 9001, och sedan 12 november 2003 innehar certifikat enligt nya ISO 9001:2000. Vi ha alltså en lång tradition att arbeta efter kvalitetssystem. Som kund skall man känna sig välkommen oavsett storlek.