Skandinavisk Ecotech AB > Minireningsverk Ecobox Large KS20

Minireningsverk Ecobox Large KS20

Skandinavisk Ecotech AB är tillverkare av minireningsverk för vattenrening. Ecobox Large KS20 är ett minireningsverk för 20 hushåll.

Minireningsverk Ecobox Large KS20 är ett driftsäkert, CE-märkt minireningsverk som uppfyller den högsta reningsnivån enligt Naturvårdsverkets krav.

Klicka på länken nedan för att komma till Skandinavisk Ecotechs hemsida och få mer information om minireningsverket Ecobox Large KS20

Läs mer om Minireningsverk Ecobox Large KS20 på företagets hemsida

Skandinavisk Ecotech AB
Hemsida: www.ecot.se

Skandinavisk Ecotech AB

Skandinavisk Ecotech AB är tillverkare av minireningsverk för vattenrening åt allt från 1 till 20 hushåll. Företaget är även leverantör av avloppsreningsverk, avloppsrening, slamavskiljning, vattenreningsverk, etc.

Vattenrening för hela städer ner till sommarstugan är det vi har arbetat med och utvecklat i över 20 år. Vi söker hela tiden nya lösningar som är energisnåla, typgodkända och självklart bra för miljön.

Vi ser tekniken som en möjlighet till att i stort som mindre kunna tillhandahålla lösningar som gör livet lite trevligare för dig och din granne, fortfarande med tanke på barnbarnen.

Skandinavisk Ecotech AB för: avlopp, avloppsrening, avloppsreningsverk, minireningsverk, reningsverk, slamavskiljning, vattenrening, vattenreningar, vattenreningssystem, vattenreningsverk med mera.