Glemminge Kranpartner AB > Mobila arbetsplattformar

Mobila arbetsplattformar

Glemminge Kranpartner AB arbetar med mobila arbetsplatsformar samt marknadens ledande lifttillverkare.

En stor del av Glemminge Kranpartner AB:s verksamhet har sedan många år tillbaka varit reparationer av mobila arbetsplattformar även kallat skyliftar eller liftar. Glemminge Kranpartner AB är auktoriserad servicepartner för Genie och har stor erfarenhet av och utför garantireparationer åt tillverkarna av marknadens samtliga ledande märken. Företaget utför service och reparationer både ute på fält och i vår verkstad i Glemmingebro.

Kontakta Glemminge Kranpartner AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Mobila arbetsplattformar på företagets hemsida

Glemminge Kranpartner AB
Hemsida: https://www.glemminge.se/

Glemminge Kranpartner AB

Glemminge Kranpartner AB arbetar med kran- och hissmontage samt försäljning av bygghissar och klätterplattformar, företagets fokus och mål är att lösa kundens problem sedan år 1996. Glemminge Kranpartner AB reparerar skyliftar och saxliftar samt utför el- och hydraulikservice på industri-, lantbruk- och entreprenadmaskiner. Glemminge Kranpartner AB är även certifierade för installation, service och underhåll gällande AC, det är en tjänst som företaget tillhandahåller både i sin verkstad och ute på fält. Glemminge Kranpartner AB tillhandahåller endast de bästa reservdelarna och ger kunden en helhetslösning med stort fokus på kvalité.

Glemminge Kranpartner AB har lång erfarenhet i branschen med över 20 års erfarenhet, vilket gör att företaget snabbt kan lokalisera fel och hitta lösningar på problem på ett kostnadseffektivt sätt. Långsiktighet är viktigt för Glemminge Kranpartner AB, många av företagets kunder har varit med sedan företaget startade.

Glemminge Kranpartner AB har sin verkstad och butik i Glemmingebro, med sina välutrustade servicebilar utför företaget arbeten i hela Skandinavien. Företaget erbjuder professionell service, felsökning och reparationer av elsystem och hydraulik på alla typer av maskiner. Säkerheten är viktig för Glemminge Kranpartner AB, det är en naturlig del i företagets arbete som involverar arbete på hög höjd, tunga lyft och höga tryck. Personalen är välutbildad inom respektive område, de har en god riskmedvetenhet och förmåga till riskanalys i varje del av arbete.