Glemminge Kranpartner AB > Montage och service

Montage och service

Glemminge Kranpartner AB har lång erfarenhet av hiss- och kranmontage samt service och reparationer av hiss och kran.

Glemminge Kranpartner AB har lång erfarenhet av hiss- och kranmontage samt service och reparationer av hiss och kran. Under företagets 20-åriga historia har Glemminge Kranpartner AB skaffat sig bred erfarenhet av montage, service och reparationer av bygghissar. Denna erfarenhet har gjort att Glemminge Kranpartner AB kan erbjuda sina kunder ett brett spektrum av tjänster, allt från rena montage till montage i projektform där företaget hjälper till att välja rätt hiss- eller krantyp för den specifika arbetsplatsen, planera montaget och utföra montage och demontage av hiss och kran samt utföra service och reparationer under projektets gång.

Kontakta Glemminge Kranpartner AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Montage och service på företagets hemsida

Glemminge Kranpartner AB
Hemsida: https://www.glemminge.se/

Glemminge Kranpartner AB

Glemminge Kranpartner AB arbetar med kran- och hissmontage samt försäljning av bygghissar och klätterplattformar, företagets fokus och mål är att lösa kundens problem sedan år 1996. Glemminge Kranpartner AB reparerar skyliftar och saxliftar samt utför el- och hydraulikservice på industri-, lantbruk- och entreprenadmaskiner. Glemminge Kranpartner AB är även certifierade för installation, service och underhåll gällande AC, det är en tjänst som företaget tillhandahåller både i sin verkstad och ute på fält. Glemminge Kranpartner AB tillhandahåller endast de bästa reservdelarna och ger kunden en helhetslösning med stort fokus på kvalité.

Glemminge Kranpartner AB har lång erfarenhet i branschen med över 20 års erfarenhet, vilket gör att företaget snabbt kan lokalisera fel och hitta lösningar på problem på ett kostnadseffektivt sätt. Långsiktighet är viktigt för Glemminge Kranpartner AB, många av företagets kunder har varit med sedan företaget startade.

Glemminge Kranpartner AB har sin verkstad och butik i Glemmingebro, med sina välutrustade servicebilar utför företaget arbeten i hela Skandinavien. Företaget erbjuder professionell service, felsökning och reparationer av elsystem och hydraulik på alla typer av maskiner. Säkerheten är viktig för Glemminge Kranpartner AB, det är en naturlig del i företagets arbete som involverar arbete på hög höjd, tunga lyft och höga tryck. Personalen är välutbildad inom respektive område, de har en god riskmedvetenhet och förmåga till riskanalys i varje del av arbete.