Parkettesset Mö AB > Parkettslipning Malmö

Parkettslipning Malmö

Vi slipar era parkettgolv så att de blir som nya igen.

Ser ditt parkettgolv gammalt och slitet ut? Om du låter oss slipa det kommer det att bli som nytt igen och hålla i många år till. Vi arbetar utifrån golvets förutsättningar och kan slipa och behandla alla former av parkettgolv, oavsett tjocklek. Efter slipning får du bestämma om du vill att golvet ska få en jämn mörkare ton, hållas ljust, eller få ett helt nytt utseende. Välkommen till Parkettesset i Malmö.

Parkettgolvet får nytt liv
Du behöver inte byta ut ditt gamla parkettgolv om det har fått fula missfärgningar och blivit slitet. Ofta räcker det med slipning och ytbehandling för att ge det nytt liv. Dessutom sparar du både tid och pengar på att ta hand om ditt gamla golv.

Rotavdrag
Visste du att du som privatperson har rätt till rotavdrag upp till 50 000 kr per år för arbete som golvläggning och slipning? Lämna dina uppgifter till oss så sköter vi allt pappersarbete till Skatteverket och drar av för ROT direkt på fakturan.

Trappor och trösklar
Förutom golvet kan vi även ta hand om såväl trösklar och lister, som trappor och snickerier. Vi lyssnar på dina önskemål och levererar ett resultat som motsvarar dina förväntningar. Vi kan bland annat erbjuda behandling med:

- Betsning
- Pigmentering
- Målning
- Lackning

Vi är flexibla med våra tjänster och formar varje projekt efter våra kunders önskemål och förutsättningar. Om du har frågor om våra tjänster är du välkommen att fylla i vårt kontaktformulär med din förfrågan så återkommer vi så fort vi kan.

Läs mer om Parkettslipning Malmö på företagets hemsida

Parkettesset Mö AB
Hemsida: https://www.parkettesset.se

Parkettesset Mö AB

Parkettesset i Malmö specialiserar sig på golvbehandling, målning, köksmontering, plattsättning och “allt med snickeri”. Det kan vara en djungel på marknaden, för den ovane, när man efter slipningen sedan skall välja efterbehandling. Olja, lack, lut, bets, olika pigmenteringar och så vidare. Ni har frågorna och vi är stolta över att kunna säga att vi har svaren.