A-Sanering i Östergötland AB > PCB-Sanering / Inventering

PCB-Sanering / Inventering

A-Sanering i Vadstena utför PCB-sanering och PCB-inventering. A-Sanering i Vadstena utför PCB-sanering och PCB-inventering. PCB-Sanering av Kv. Dockan 5 Hus 003 Linköping gjordes 2007-2008.


PCB Förekommer som mjukfogar i betongfasader, runt fönster och dörrar, även ibland i halkfria golvbeläggningar samt även i lysrörsarmaturer i snäckväxlar till hissar och dyligt.

Det finns en lag för inventering och sanering av PCB. Det gäller nu även flerfamiljshus,skolor, industrier m.m. Gå gärna in på sanerapcb.nu och läs mera.

Från och med Mars -09 så har vi arbetat/arbetar vi på kv. Gyllen i Linköping med att ta bort alla ventilationskanaler samt sanerat PCB av alla skyltfönster.

Läs mer om PCB-Sanering / Inventering på företagets hemsida

A-Sanering i Östergötland AB
Hemsida: https://www.a-saneringab.se

A-Sanering i Östergötland AB

A-sanerings främsta arbetsområden är asbestsanering, pcbsanering, kreosotsanering, brandtätning samt inventeringar av dessa områden och miljön. Vi arbetar huvudsakligen i Linköping, Norrköping och Stockholm men vi kan även åtaga oss arbeten på andra orter.

A-Sanering i östergötland startades av Hasse Johansson samt Jeanette Johansson 1995. Vi arbetar även med demontering av oljepannor och tankar, oljetanksrivningar, pannrivningar.