PMH International AB > PMH Manuella lyftblock

PMH Manuella lyftblock

PMH International AB erbjuder ett brett program av manuella lyftblock från KITO

KITO breda program av manuella lyftblock, snabblyftblock och spaklyftblock, har låg egenvikt samt hög kvalitet med en enkel konstruktion för effektiva lyft- och dragarbeten. Lyftkapacitet på lyftblock och snabblyftblock är från 250 kg till 50 ton. Spaklyftblocken finns i tre modeller, LX, LB och LB OLL. Det sistnämnda lyftblocket är utrustat med överlastskydd. Snabblyftblocken finns i fem modeller CX, CF, CB, CB OLL och SHB (Ultra lågbyggd). Lyftblocken finns lagerlagda för omgående levererans.

Läs mer om PMH Manuella lyftblock på företagets hemsida

PMH International AB
Hemsida: https://www.pmh.se/

PMH International AB

PMH International är tillverkare av lagerhallar, lagertält, tälthallar, tältlager och olika lyftanordningar såsom exempelvis vinschar, svängkranar och bockkranar.

PMH International AB bildades som juridiskt bolag 1974, efter att under åtskilliga år ingått som en avdelning i Persöner AB, med huvudsäte i Ystad. Affärsområde Lyft & Materialhantering har som huvudinriktning tillverkning, handel och exklusiv representation av lyftprodukter med hög kvalité och funktion på den svenska marknaden. PMH bedriver även försäljning och uthyrning av PMH-Hallen för lager, industri och produktion.