Mir Gruppen AB > PVC-Fönster

PVC-Fönster

Inåtgående PVC-fönster med öppningsbeslag av tvåvägs-konstruktion det vill säga sidobottenhängt med vädringsläge i ovankant (Dreh-kipp). Levereras med två- eller treglas isolerruta. Utvändig aluminium lackeras i valfri kulör.

PVC-fönster - det underhållsfria alternativet MIR Gruppens PVC-fönster tillverkas i Vimmerby och uppfyller alla era krav gällande energikomfort och ekonomi.

PVC och brandsäkerhet Brandtester har visat att PVC-materialet klassas som självslocknande. Det är alltså ett mycket säkert fönster.

MIR Gruppens PVC-fönster nu med energimärkning Energimyndigheten driver tillsammans med några fönstertillverkare projektet Energimärkta fönster vars syfte är att underlätta för konsumenter att välja energisparande fönster. Du kan läsa mera om energimärkningen på sidan www.energifönster.nu

Skräddarsydda fönster Eftersom MIR:s PVC-fönster skräddarsys efter dina behov kan du också välja glas. Vi levererar det som 2-glas isolerruta med superenergiglas som standard men du kan givetvis välja andra 2- och 3-glaskombinationer.

Garantier MIR Gruppen erbjuder även fackmannamässigt montage som utförs av egna vana montörer och lämnar 10 års garanti på både fönster och montagearbete.

Läs mer om PVC-Fönster på företagets hemsida

Mir Gruppen AB
Hemsida: https://www.mir.se

Mir Gruppen AB

Mir-Gruppen tillverkar pvc-fönster, glidhängda fönster, inåtgående fönster & skräddarsydda fönster.

PVC-fönster - det underhållsfria alternativet
MIR Gruppens PVC-fönster tillverkas i Vimmerby och uppfyller alla era krav gällande energikomfort och ekonomi.