Takringen i Norr AB > Takarbeten Sundsvall

Takarbeten Sundsvall

Takringen i Norr AB lagt tätskikt på Nordichallen och Gärde Ishall i Sunsvall. Företaget utför takarbeten och takentreprenader i Sundsvall med omnejd.

På Nordichallen och Gärde Ishall i Sundsvall har Takringen i Norr har lagt 18000 kvm tätskikt. Kontakta Takringen i Norr AB eller besök hemsidan för mer information om detta referensobjektet eller andra typer av takarbeten i Sundsvall med omnejd.

Läs mer om Takarbeten Sundsvall på företagets hemsida

Takringen i Norr AB
Hemsida: https://www.takringensundsvall.se/

Takringen i Norr AB

Takringen i Norr AB utför takarbeten och takentreprenader såsom takläggning med tätskikt i Sundsvall, Sollefteå, Hudiksvall och Ånge med omnejd. Vi utför även plåtslagerier och plåtarbeten på plåttak.

Företaget bildades 1982 och ombildades 1996 med nya ägare men med samma personal.

Vi använder uteslutande produkter från ledande fabrikanter, som vi vet håller måttet för de stora påfrestningar som byggnadskonstruktioner utsätts för.

Takringen i Norr AB utför i samverkan med Icopal AB tätskikts-entreprenader med Icopal AB:s hela produktsortiment och tätskiktssystem samt tillämpar kvalitetssäkring i alla väsentliga delar enligt Icopal Entreprenad AB:s certifierade kvalitetssystem ISO 9001.

Asfaltmatta, Membranisolering, Takskottning