DB Tak & Entreprenad AB > Takskottning

Takskottning

DB Tak & Entreprenad AB arbetar takskottning under vinterhalvåret för att få bort snö och is som annars kan skada byggnader och förbipasserande. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.

DB Tak & Entreprenad AB är en licensierad taksnöröjare enligt Entreprenörföretagens eget utbildningsprogram, Skotta säkert, kan du vara säker på att vi alltid genomför takskottning med största hänsyn till takets konstruktion och allmänhetens säkerhet. DB Tak & Entreprenad AB utför takskottning med kort varsel och du kan självklart anlita oss för återkommande uppdrag. Vi erbjuder fördelaktiga takskottningsavtal.

För att inte riskera några skador på taken när DB Tak & Entreprenad AB skottar använder vi oss av verktyg och material särskilt utformade för snöskottning i form av plastspadar och gummiklubbor. Vi på DB Tak & Entreprenad AB har kapacitet att täcka alla typer av behov, oavsett storlek på byggnaden som behöver röjas från snö. Vårt team består av upp till 300 man med lång erfarenhet av takskottning under en effektiv och engagerad ledning.

Kontakta DB Tak & Entreprenad AB för mer information eller besök deras hemsida!

Läs mer om Takskottning på företagets hemsida

DB Tak & Entreprenad AB
Hemsida: https://dbtak.se/

DB Tak & Entreprenad AB

DB Tak & Entreprenad AB i Stockholm är en takläggare med erfarenhet. Vi tar oss an uppdrag inom takläggning i Stockholm med omnejd och utför allt inom tak och måleri – från tegeltak, papptak och plåttak till tjänster som takskottning, taksäkerhet och fasadarbeten. Ett plåtslageri drivs i egen regi för att kunna erbjuda kunder skräddarsydda lösningar inom plåt för att täcka alla behov. Inga projekt är för stora eller små för oss, DB Tak & Entreprenad AB arbetar såväl med nyproduktion som takrenovering.

DB Tak & Entreprenad AB ser kundkontakt som en viktig del i vår verksamhet och resultat på utfört arbete. Noggrann planering och upplägg är något DB Tak & Entreprenad AB lägger stor vikt vid för att hålla våra tidsplaner både mot kund samt oss själva. DB Tak & Entreprenad AB har ansvarsförsäkring genom IF över 10 Mkr, giltig F-skattsedel samt alla certifikat branschen kräver.