Glemminge Kranpartner AB > Terex tornkranar

Terex tornkranar

Glemminge Kranpartner AB erbjuder montage och demontage samt service och reparationer på Terex tornkranar i hela Skandinavien.

Tornkranar är en viktig del av varje större byggarbetsplats. En tornkran som är i arbete är lönsam och Terex tornkranar är byggda för att arbeta hårt även på de mest krävande arbetsplatserna.

Sedan 2012 har Glemminge Kranpartner AB haft förtroendet att vara en auktoriserad servicepartner till Terex Comedil. Glemminge Kranpartner AB är certifierade att utföra service och reparationer samt montage och demontage av samtliga Terex tornkranar på den skandinaviska marknaden. Vårt nära samarbete med fabriken i Italien säkerställer korta beslutsvägar och hög service vid ett eventuellt driftstopp.

Glemminge Kranpartner AB kan erbjuda service i hela norra Europa men vårt huvudsakliga geografiska område är i dagsläget Skandinavien.

Kontakta Glemminge Kranpartner AB för mer information eller besök företagets hemsida!

Läs mer om Terex tornkranar på företagets hemsida

Glemminge Kranpartner AB
Hemsida: https://www.glemminge.se/

Glemminge Kranpartner AB

Glemminge Kranpartner AB arbetar med kran- och hissmontage samt försäljning av bygghissar och klätterplattformar, företagets fokus och mål är att lösa kundens problem sedan år 1996. Glemminge Kranpartner AB reparerar skyliftar och saxliftar samt utför el- och hydraulikservice på industri-, lantbruk- och entreprenadmaskiner. Glemminge Kranpartner AB är även certifierade för installation, service och underhåll gällande AC, det är en tjänst som företaget tillhandahåller både i sin verkstad och ute på fält. Glemminge Kranpartner AB tillhandahåller endast de bästa reservdelarna och ger kunden en helhetslösning med stort fokus på kvalité.

Glemminge Kranpartner AB har lång erfarenhet i branschen med över 20 års erfarenhet, vilket gör att företaget snabbt kan lokalisera fel och hitta lösningar på problem på ett kostnadseffektivt sätt. Långsiktighet är viktigt för Glemminge Kranpartner AB, många av företagets kunder har varit med sedan företaget startade.

Glemminge Kranpartner AB har sin verkstad och butik i Glemmingebro, med sina välutrustade servicebilar utför företaget arbeten i hela Skandinavien. Företaget erbjuder professionell service, felsökning och reparationer av elsystem och hydraulik på alla typer av maskiner. Säkerheten är viktig för Glemminge Kranpartner AB, det är en naturlig del i företagets arbete som involverar arbete på hög höjd, tunga lyft och höga tryck. Personalen är välutbildad inom respektive område, de har en god riskmedvetenhet och förmåga till riskanalys i varje del av arbete.