Thoréns Markis & Persienn AB > Terrassmarkiser

Terrassmarkiser

Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg har försäljning och montering av terrassmarkiser. Terrassmarkiser ger snygga och flexibela textiltak över terrassen.

En terrassmarkis erbjuder dig ett snyggt och flexibelt textiltak över din terrass på bara några få sekunder, just för den stunden du behöver det. Njut av en lunch i skuggan eller låt markisen skydda dig från fukt och kyla en sen sommarkväll.

Vi har tio olika modeller av vikarmsmarkiser, titta på våra olika modeller och återkom till oss så ska vi hjälpa er att välja bland ett av Europas modernaste markis program.

Finns i alla möjliga vävar i spinnfärgad akryl, men lång hållbarhet. Alla med motor kan kopletteras med sol – och vindautomatik och markiserna som inte är i semi eller helkassett kan kompletteras med en takprofil i aluminium.


Kontakta Thoréns Markis & Persienn AB i Göteborg eller besök hemsidan via länken nedan för mer information om solskyddsautomatik. Företaget har försäljning och montering av korgmarkiser i Lerum, Alingsås, Göteborg, Partille, Borås, Kungälv och övriga Västra Götalandsregionen.

Läs mer om Terrassmarkiser på företagets hemsida

Thoréns Markis & Persienn AB
Hemsida: http://www.thorens.nu

Thoréns Markis & Persienn AB

Thoréns Markis & Persienn AB etablerades 1998 av Per-Ove Thorén. Vi säljer alla typer av solskydd, markiser, persienner, rullgardiner, plisségardiner, lamellgardiner, fasadpersienner m.fl.

Företaget startade som ett montagebolag med service åt fastighetsförvaltare som huvudnäring, men ganska snart blev efterfrågan på nya produkter så stor att vi fick flytta verksamheten till nya lokaler i Lerum där vi har expanderat till en av Göteborgsregionens ledande solskydds leverantörer.