Eniva AB > Tilläggsisolering

Tilläggsisolering

Eniva Isolerproffs AB utför tilläggsisolering av vind. Tilläggsisolering av vinden med lösull är den åtgärd som kortsiktigt ger den snabbaste energibesparingen.


Vid tilläggsisoleringar kompletterar vi den befintliga isoleringen på vinden med lämplig lösull. Med dagens höga energipriser kan du i bästa fall spara in kostnaderna för en tilläggsisolering på 2-3 år. På köpet får du också ett behagligare inomhusklimat året runt.

När man genomför en tilläggsisolering med lösull stör man inte sitt eget boende och det kräver inga ingrepp på fastigheten. Våra fordon kan ställas upp på gatan utanför och skadar därigenom inga uppfarter eller trädgårdar.

Läs mer om Tilläggsisolering på företagets hemsida

Eniva AB
Hemsida: www.isolerproffs.se

Eniva AB

Eniva Isolerproffs AB arbetar med isoleringsarbeten. Eniva Isolerproffs AB utför tilläggsisolering, byggisolering, polyuretanisolering, kondensisolering, termografering, vacuumsugning med mera. Företaget arbetar med isoleringsmaterial, ekofiber, dragtätning, lösullsisolering, lösull och uthyrning av sprutmaskin med mera i Stockholm och Mälardalen med omnejd.