Junckers Industrier A/S > UnoBat 62

UnoBat 62

UnoBAT 62+ är ett sportgolv från Junckers Industrier A/S. UnoBAT 62+ har en unik stötdämpning. Fjädrande fjäderelement, som kombinerat med det patenterade J-Lock systemet ger sportgolv med hög prestanda, goda egenskaper och förbättrad hållbarhet.


Junckers J-Locks har en inbyggd deformationsbegränsare, som säkrar, att gummielementen aldrig tappar sin elasticitet. J-Locks säkrar också optimalt fäste till uppklotsningsmaterialet (som används för att nivellera ojämna undergolv) – och det gör de med oöverträffad precision och stabilitet.

Läs mer om UnoBat 62 på företagets hemsida

Junckers Industrier A/S
Hemsida: www.junckers.se

Junckers Industrier A/S

Junckers Industrier A/S är en av Europas största tillverkare av massiva trägolv, designgolv, skeppsgolv, sportgolv och golvvärme mm. som sysselsätter mer än 450 personer över hela världen. Företagets främsta målsättning är att tillverka produkter av högsta kvalitet utifrån en ständig dialog med våra arkitekter, byggföretag, entreprenörer och ägare. Tack vare det nära samarbetet med branschkunniga kan Junckers behålla sin position som Europas ledande leverantör.

Junckers Industrier A/S verkar inom två sektorer, massiva trägolv och golvbehandling. Junckers har sju dotterbolag och finns representerade i mer än 30 länder.