Akon Service Norrköping AB > Ventilationsrengöring Norrköping

Ventilationsrengöring Norrköping

Akon Service AB i Norrköping utför ventilationsrengöring. All sorts ventilationrengöring utförs av Akon Service AB.

Läs mer om Ventilationsrengöring Norrköping på företagets hemsida

Akon Service Norrköping AB
Hemsida: https://www.akon.org

Akon Service Norrköping AB

Akon Service Norrköping AB arbetar bla med entreprenad av rivning, asbestsanering, PCB-sanering, ventilationrengöring, håltagning i Norrköping och Linköping med omnejd.

Akon Service AB är medlem i Sveriges Byggindustrier, Stockholms Byggmästarförening samt Riv- och Saneringsentrepenörerna. Detta tycker vi är viktigt för oss och våra kunder.

Akon Service AB har specialiserat sig på sanering/renovering och bearbetning av gamla och nya betonggolv, samt även stengolv. Vi innehar ett riksgodkännande för asbestsanering.

Akon Service AB innehar en stor maskinpark med både stora och mindre maskiner. Det innebär att vi kan åta oss såväl stora som små jobb då vi alltid har resurser att tillgå. Vår personal är mycket kunnig inom vårt verksamhetsområde. Ledningen bakom företaget har 25 års branschvana.

Våra arbetsområden omfattar mellersta och södra Sverige, med huvudkontor i Norrköping.

Kontakta Akon Service Norrköping AB för Asbestsanering, Betongdemolering, Betonghåltagning, Borttagning av beläggningar, Borttagning av flytspackel, Borttagning av färg, Borttagning av klinker, Borttagning av mattor, Demontering av oljetankar, Demontering av pannor, Flytspackelsanering, Golvsanering, Håltagning, Industrirengöring, Kristallisering av betonggolv, Mobila Sugenheter, PCB-sanering, Polering av stengolv, Renovering av stengolv, Rivning, Rivningsarbeten, Rivningsentreprenad, Sanering, Skrotning, Slipning av betonggolv, Slipning av stengolv, Vattenglasbehandling av golv, Ventilation, Ventilationrengöring.